Handboeken

Alle cursisten van de trainingen On-Prem en Online krijgen GRATIS een van de handboeken hieronder die bij de bewuste training hoort.

Onderstaande handboeken over SharePoint 2013 en SharePoint Online zijn geschreven door Twan Deibel. Deibel is een chemisch technoloog uit Delft en een inspirerende, innovatieve en gedreven ondernemer met vijftien jaar SharePoint-ervaring die zijn diepgaande technische kennis combineert met een scherp instinct voor business. Hij is directeur van The SharePoint Academy en de OneXacademy.

In Delft ontwikkelde Deibel een voorliefde om out-of-the-box te denken en met een helikopterview overzicht te houden over het geheel en de details van een project. Zijn passie voor SharePoint en het oplossen van klantproblemen, zijn technisch hart en zijn spirituele temperament maken Deibel een fijne combinatie voor wat hij zo vaak moet zijn: de nuchtere rots in de branding binnen SharePoint-projecten.

Handboek SharePoint Online

Samenwerking, collaboratie, beschikbaar maken en delen van informatie via het web is precies wat Microsoft met SharePoint wil. En omdat SharePoint samenwerkt met veelgebruikte programma’s als Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Outlook, InfoPath, Project en Visio, vormt SharePoint de de-factospil in de Office-suite. Dit Handboek is primair geschreven om gebruikers een helpende hand te bieden zodra ze met SharePoint Online (moeten) gaan werken. Stap voor stap leert u wat SharePoint Online te bieden heeft. U leert hoe u onderdelen aan SharePoint-sites toevoegt en hoe u de functionaliteit daarvan naar uw hand zet. Aan de hand van veel stapsgewijze instructie leert u hoe u informatie deelt en toegankelijk maakt voor anderen.

Handboek SharePoint 2013

In de tijd van Web 2.0 integreren desktop- en internettoepassingen meer en meer. De grens tussen wat eens zo duidelijk ‘lokaal geïnstalleerd’ was en wat ‘via internet loopt’ zal voor gebruikers steeds diffuser worden. Portal services zoals Microsoft SharePoint spelen daarbij een bepalende rol en beïnvloeden in sterke mate de manier waarop werknemers binnen organisaties samenwerken. Systemen verbinden personen, documenten en acties door alle toepassingen heen. De content levert de context waarbinnen – over individuele applicaties heen – constructief samengewerkt kan worden. Samenwerking, collaboratie, beschikbaar maken en delen van informatie via het web is precies wat Microsoft met SharePoint wil.