Sign In
Basic Leerlijn

  SharePoint 2013 Basic Leerlijn

Gericht op de basis functionaliteiten van SharePoint, is deze training uitstekend om je goed en vakkundig met SharePoint te leren werken. Dat is de SharePoint 2013 Basic leerlijn. Deze integrale leerlijn maakt het mogelijk om, naar gelang jouw wensen en behoeften, op het juiste niveau met SharePoint te werken. Het opleidingsniveau varieert van eindgebruiker tot aan functioneel beheerder.

Hoe ziet het eruit?
De SharePoint Basic 2013 leerlijn bestaat uit een drietal trainingen:

  • SharePoint 2013 Basic
    Deze eendaagse training is jouw ideale opstap om in de basis met SharePoint te leren werken. Met een grondige verkenning van het platform en hands-on voorbeelden leer je om SharePoint op een zo effectief en efficiënt mogelijke manier binnen je dagelijkse werkzaamheden toe te passen.

  • SharePoint 2013 Basic Plus
    Deze tweedaagse training gaat net dat stapje verder. Waar je op de eerste dag opgeleid bent tot volwaardige eindgebruiker, leer je op de tweede dag hoe je zelf achter de schermen aanpassingen kan maken. Ideaal om zelfstandig de basis in te richten en te onderhouden én om ondersteuning te bieden aan je collega’s! 
  • SharePoint 2013 Basic Pro
    In vier dagen leer je SharePoint volledig in te richten en te beheren. De eerste twee dagen leer je wat SharePoint is en hoe je het in de basis kan inrichten. Dag drie en vier zijn er op toegespitst om je op leiden tot volwaardig functioneel beheerder. Je kan volledig zelfstandig SharePointpagina’s inrichten en onderhouden. Daarnaast vergaar je voldoende kennis om collega’s de juiste ondersteuning te bieden, als echte SharePoint professional!

Hoe werkt dit?
Door de integrale opzet stap je als cursist naadloos in op een vervolgtraining. Bijvoorbeeld: binnen je organisatie wordt je gevraagd om een training tot eindgebruiker te volgen. De SharePoint 2013 Basic is ideaal, want na één dag beheers je de basiskennis. In een later stadium groei je door in je SharePoint werkzaamheden en moet je zelf kunnen inrichten en onderhouden. Dan wil je niet nog een keer de basis doorlopen. Geen probleem! Bij de SharePoint Academy sluit je aan bij de Basic Plus of Basic Pro, om je kennis uit te breiden. Geen herhaling, maar direct kennis op doen om jouw functie snel en vakkundig te gaan vervullen! ​